ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Η τεχνική εταιρεία ΥΙΟΙ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΣΑΝΤΟΡΙΝΑΙΟΥ & ΣΙΑ Ε.Ε  αποτελεί τη συνέχεια της πατρικής, ατομικής, επιχείρησης ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΑΙΟΣ που ιδρύθηκε το 1955 και έχει αντικείμενο οικοδομικά έργα και ανέγερσης πολυκατοικιών.

Το 1962 έγινε η κατασκευή της πρώτης πολυκατοικίας στην περιοχή Ζωγράφου και συνέχισε έκτοτε με την επωνυμία ΥΙΟΙ ΧΡ. ΣΑΝΤΟΡΙΝΑΙΟΥ & ΣΙΑ Ε.Ε, την ανέγερση ενός μεγάλου σε αριθμό πολυκατοικιών στην ευρύτερη περιοχή του Ζωγράφου και Αμπελοκήπων, ενδεικτικά αναφερόμενες στις οδούς Γκανογιάννη, Αστερίου, Καλαβρύτων, Λάκωνος κ Λογοθετίδη, 34ου Συντάγματος κ.ά.

There are no images in the gallery.

Ποιοι είμαστε

Η "ΥΙΟΙ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΣΑΝΤΟΡΙΝΑΙΟΥ & ΣΙΑ Ε.Ε" είναι μια πλέον καταξιωμένη εταιρεία που δραστηριοποιείται στον τομέα της κατασκευής δημοσίων και ιδιωτικών έργων. Μετά την ίδρυσή της το 1955 έχει μια δυναμική παρουσία στον χώρο των κατασκευών, που της έχει προσφέρει πάνω από πέντε δεκαετίες εμπειρία και αξιοπιστία.

Επικοινωνία

  • Λοχαγού Γκανογιάννη 97, 15773 Ζωγράφου
  • 210 7775198
  • 210 7717532
  • info@santor.gr

logo el

Τα Cookies βελτιώνουν την απόδοση της σελίδας μας. Δεν αποθηκεύουμε προσωπικές σας πληροφορίες. Μας επιτρέπετε να τα χρησιμοποιούμε;
Περισσότερες πληροφορίες Ναι Όχι