ΙΣΤΟΡΙΑ

Η ιστορία της εταιρείας πάει πίσω στο 1955. Εκεί ο Χριστόδουλος Σαντοριναίος ξεκινάει σιγά - σιγά να μπαίνει στον χώρο της κατασκευής με μικρά έργα, όπως επεκτάσεις κατοικιών και μικρό-κατασκευές.

Όσο περνάνε τα χρόνια εδραιώνεται και αποκτάει εμπειρία και άριστη τεχνογνωσία για τις κατοικίες, μέχρι που το 1978 κατασκευάζεται η πρώτη ιδιόκτητη πολυκατοικία, κάτι που αποτελεί το πρώτο μεγάλο ορόσημο για την εταιρεία.

Από το 1980 και μετά ξεκινάει η συμμετοχή της εταιρείας στα μεγάλα τεχνικά έργα της Αθήνας.

Στα χρόνια που ακολούθησαν μέχρι και σήμερα η εταιρεία αποτελεί μια σταθερή και εγγυημένη δύναμη στον τομέα της κατασκευής και έχουν αναπτυχθεί με τους πελάτες μας, οι οποίοι είναι ως επί τω πλείστων μεγάλες εταιρείες, σχέσεις εμπιστοσύνης, σταθερότητας και ασφάλειας.

Ποιοι είμαστε

Η "ΥΙΟΙ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΣΑΝΤΟΡΙΝΑΙΟΥ & ΣΙΑ Ε.Ε" είναι μια πλέον καταξιωμένη εταιρεία που δραστηριοποιείται στον τομέα της κατασκευής δημοσίων και ιδιωτικών έργων. Μετά την ίδρυσή της το 1955 έχει μια δυναμική παρουσία στον χώρο των κατασκευών, που της έχει προσφέρει πάνω από πέντε δεκαετίες εμπειρία και αξιοπιστία.

 

.

Επικοινωνία

  • Λοχαγού Γκανογιάννη 97, 15773 Ζωγράφου
  • 210 7775198
  • 210 7717532
  • info@santor.gr

logo el

Τα Cookies βελτιώνουν την απόδοση της σελίδας μας. Δεν αποθηκεύουμε προσωπικές σας πληροφορίες. Μας επιτρέπετε να τα χρησιμοποιούμε;