ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

60+

Χρόνια εμπειρίας στο χώρο

600+

Εργαζόμενοι

Χιλιάδες

Ολοκληρωμένα έργα

Santor - Σχετικά με εμάς

Η «ΥΙΟΙ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΣΑΝΤΟΡΙΝΑΙΟΥ & ΣΙΑ Ε.Ε.» είναι μια πλέον καταξιωμένη εταιρεία που δραστηριοποιείται στον τομέα της κατασκευής δημοσίων και ιδιωτικών έργων, με μακρά ιστορία επιτυχημένων παραδόσεων και εταιρικής ανάπτυξης.

Αποτελεί τη συνέχεια της οικογενειακής, ατομικής επιχείρησης ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΑΙΟΣ που είχε αντικείμενο οικοδομικά έργα και ανέγερσης πολυκατοικιών από το έτος 1955.  Έκτοτε  έχει μια δυναμική παρουσία στον χώρο των κατασκευών, που της έχει προσφέρει πάνω από πέντε δεκαετίες εμπειρία και αξιοπιστία. Σήμερα συνεχίζει τη λειτουργία της από τους δύο υιούς Ιωάννη και Μιχαήλ Σαντοριναίο και τα παιδιά αυτών.

Αντικείμενο της εταιρείας είναι η κατασκευή πάσης φύσεως δημοσίων και ιδιωτικών τεχνικών έργων και κατασκευών σκυροδέματος.

Η εταιρεία μέσα στην πολυετή της εμπειρία έχει συμβάλλει στην κατασκευή πλήθους μεγάλων τεχνικών έργων δημοσίων και ιδιωτικών. Έχει ολοκληρώσει ως εργολάβος πολυώροφα κτίρια διαμερισμάτων, μονοκατοικίες, βίλες, μεγάλα και μικρά συγκροτήματα κατοικιών καθώς και μεγάλα ιδιωτικά έργα, όπως καταστήματα, κτίρια γραφείων, εμπορικά κέντρα, χώρους συναθροίσεων κοινού (λ.χ. κινηματογράφοι, εκκλησίες), βιομηχανικές και βιοτεχνικές εγκαταστάσεις, αποθήκες μεγάλων εκτάσεων, Super Markets, Data Center, πολυτελείς ξενοδοχειακές μονάδες και πολλά ακόμη. Συμμετείχε με μεγάλο κύκλο εργασιών στην κατασκευή μεγάλων έργων υποδομής της χώρας όπως Ολυμπιακά έργα, στάδια, γέφυρες, Μετρό Αθήνας, Μετρό Θεσσαλονίκης, τεχνικά έργα σε μεγάλους Αυτοκινητόδρομους της χώρας, κ.ά.

Η εταιρεία διαθέτει στον μηχανολογικό της εξοπλισμό σύγχρονα μηχανήματα υψηλών προδιαγραφών. Μαζί με το εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό της, μηχανικούς, εργοδηγούς, χειριστές και εργατοτεχνίτες, και μέσα από τις μακροχρόνιες συνεργασίες της, αναλαμβάνει την κατασκευή δημόσιων και ιδιωτικών έργων με απόλυτη επιτυχία, εγγύηση ποιότητας και σιγουριά για την υλοποίηση ακόμα και του πιο απαιτητικού έργου.

Η εταιρεία αποτελεί μια σταθερή και εγγυημένη δύναμη στον τομέα της κατασκευής και έχουν αναπτυχθεί με τους πελάτες μας, οι οποίοι είναι ως επί τω πλείστων μεγάλες εταιρείες, σχέσεις εμπιστοσύνης, σταθερότητας και ασφάλειας.

Ποιοι είμαστε

Η "ΥΙΟΙ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΣΑΝΤΟΡΙΝΑΙΟΥ & ΣΙΑ Ε.Ε" είναι μια πλέον καταξιωμένη εταιρεία που δραστηριοποιείται στον τομέα της κατασκευής δημοσίων και ιδιωτικών έργων. Μετά την ίδρυσή της το 1955 έχει μια δυναμική παρουσία στον χώρο των κατασκευών, που της έχει προσφέρει πάνω από πέντε δεκαετίες εμπειρία και αξιοπιστία.

 

.

Επικοινωνία

  • Λοχαγού Γκανογιάννη 97, 15773 Ζωγράφου
  • 210 7775198
  • 210 7717532
  • info@santor.gr

logo el

Τα Cookies βελτιώνουν την απόδοση της σελίδας μας. Δεν αποθηκεύουμε προσωπικές σας πληροφορίες. Μας επιτρέπετε να τα χρησιμοποιούμε;